High Performance Team

Dit teamtraject wordt zorgvuldig opgebouwd op basis van de teamontwikkelingsfases (forming, storming, norming, performing) en de specifieke dynamieken die kenmerkend zijn bij teams.

Dit maatwerktraject is bedoeld om (management) teams te ondersteunen in hun verdere groei richting een high performance team. Op basis van een gebalanceerde mix van interventies bereiken we een echte versnelling in het verbeteren van de samenwerking en het effectiever gezamenlijk aangaan van (strategische) ambities.

We leggen hierbij de nadruk op ‘action-learning’, waarbij de ontwikkeling van het team en de teamleden meteen wordt gekoppeld aan concrete uitdagingen waarmee het team in de dagelijkse praktijk te maken heeft.

Inzet

  • Versnelling in samenwerking
  • Effectiever aangaan van uitdagingen
  • Vernieuwende aanpakken ontwikkelen

Referenties

  • Microsoft
  • Plus Retail
  • GGzE
  • Santa Fe Relocation Services

Werkwijze

We nemen ook de tijd en ruimte om uit de dagelijkse hectiek te stappen en met elkaar in gesprek te gaan over de echte onderwerpen. En zo met elkaar tot andere manieren van samenwerking te komen, tot andere visies en vernieuwende aanpakken die echt een verschil maken.

Kortom, samen werken aan het vormgeven van een high performance team met een balans tussen ‘managing the present’, ‘creating the future’ en ‘nurturing identity’.

Dit teamtraject van ongeveer 9 maanden bestaat uit een aantal workshops, verdiepingsopdrachten, virtuele coaching calls en actieplannen.

“I highly recommend both Erik and his Myer-Briggs course content for existing and new teams looking to gain deeper insights and tips for reaching high levels of performance”


Heather Knox

De groei van uw team versnellen?
Neem contact met ons op.Contact